Diensten van Autobedrijf ’t Holland in Duiven

Als allround garagebedrijf voeren wij alle soorten reparaties, onderhoudswerkzaamheden en schadeherstel voor u uit. Zo blijft uw auto in topconditie. Vooraf ontvangt u altijd een duidelijke prijsopgave. Bel 0316-280881 om een afspraak te maken, of vul het contactformulier in.

Schadeherstel

Schadeherstel

Door onze autotechnici gaat u weer snel in een schadevrije auto de weg op. Maak u geen zorgen over het hersteltraject. Het enige wat u hoeft te doen is een afspraak met ons maken om uw auto langs te brengen. We hebben de expertise om de taxatie, het herstel en de financiële afwikkeling met uw verzekeringsmaatschappij te verzorgen. Blijf bovendien altijd mobiel met vervangend vervoer tijdens langere reparaties.

Onderhoud

Onderhoud

Voorkom pech langs de weg door het laten uitvoeren van regelmatig onderhoud. Uw auto gaat zo langer mee en u verkleint de kans op extra uitgaven. Laat ons ook uw apk-keuring verzorgen. U weet dan zeker dat uw auto aan alle veiligheids- en milieueisen voldoet.

Glasherstel

Autoruitreparatie

Een putje of een sterretje is in de meeste gevallen te repareren met behulp van kunsthars. De autoruitbeschadiging mag echter niet groter zijn dan 3,5 cm (ongeveer een 2 euro muntstuk) in doorsnede. Is de schade groter, dan moet de hele ruit vervangen worden. Wij lossen snel uw autoruitschade op. Daarnaast verzorgen we de administratieve en financiële afhandeling met uw verzekeringmaatschappij.

Airco

Autobanden

Zijn uw autobanden aan vervanging toe? U zoekt natuurlijk de beste kwaliteit banden tegen de laagst mogelijke prijs. Laat ons weten welk type autoband u zoekt. Wij leveren banden van vele bekende merken. Neem ook contact op als u niet zeker weet om welke banden het gaat. Laat u door ons adviseren en voorkom zo een miskoop.

Aircosystemen

Heeft u een defect aircosysteem dan zorgen onze ervaren monteurs voor eventuele reparatie, reiniging en/of (bij)vulling. Om een defect voor te zijn raden wij u aan regelmatig uw aircosysteem na te laten kijken.

Neem contact op met ons garagebedrijf